• Reservedele til Hvidevarer og Elværktøj  Reservedeler til Hvitevarer  Reservdelar till Vitvaror  

Menu

Reservedele til Hvidevarer - Køb billige hvidevare reservedele her!

Køb trygt reservedele til hvidevarer - vi er godkendt af e-handelsfonden

Hvidevare reservedele til alle mærker: fra AEG til Zanussi. Og alle typer: vaskemaskiner, opvaskemaskiner, ovne og tørretumblere mm. Nemt Hurtigt og Billigt.

 

Vi leverer reservedele til hårde hvidevarer over hele Danmark lynhurtigt (oftest dag-til-dag) fra vores lager i Viborg. Du kan også velkommen til at komme forbi butikken og afhente.

Er du i tvivl eller mangler netop den reservedel du søger, så ring på 86613622 fra 8-16 eller skriv en email til kundeservice.
 

E-mærket nethandel. Godkendt af ehandelsfonden. Krypteret og sikker SSL betaling via Nets og Dandomain.

Autoriseret forhandler af Whirlpool og Electrolux professional produkter, 5-stjernet DeWALT servicecenter - og autoriseret service af Black&Decker og Stanley.

  • Vi leverer fra dag til dag med PostDK - også lørdag (gælder lagervarer).
  • 20års erfaring. Vi er her også i morgen.
  • Du serviceres af elektrikere, elektromekanikere og radioteknikere.

Ikke bare reservedele til hårde hvidevarer. Foruden et omfattende sortiment af reservedele såvel tilbehør til hvidevarer, har vi også reservedele til DeWALT & Black&Decker, de fleste små elapparater (køkkenmaskiner, blendere mv), støvsugere og meget mere. Du er ALTID velkommen til at sende en forespørgsmål direkte til kundeservice.

Reservedele til alle mærker hvidevarer

Vi forhandler reservedele til hvidevarer fra: Aeg, Ariston, Asko, Atlas, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Candy, Electrolux, Gaggenau, Gorenje, Gram, Haka, Hoover, Husqvarna, Kenwood, IKEA, Indesit, LG, Liebherr, Miele, Nyborg, Samsung, Siemens, Smeg, Voss, Vølund, Wasco, Whirlpool, Zanussi og mange flere. Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i tilbehør.

Med adgang til 100.000 vis af reservedele fra originalproducenter og underleverandører, kan vi skaffe din reservedele hjem fra dag til dag. Også selvom mærket ikke er nævnt i listen.

Brøndum videresælger ikke blot reservedele og tilbehør til hvidevarer. Vi forstår varerne. Derfor er vi 5-stjernet serviceværksted for DeWALT, autoriseret serviceværksted for Black & Decker, autoriseret forhandler af Electrolux, Whirlpool og Zanussi professional. Koblet på vores over 20 års erfaringer, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige reservedele, til den rigtige pris. Altid lynhurtigt!

Reservedele til elværktøj

Hele Stanley's sortiment, herunder alt Black & Decker og DeWALT; batterier, tilbehør, ladere, remme, dæksler, snorer, demomodeller og tilbehør.

Reservedele til Storkøkken og Industri

Kogeplader, industriopvaskemaskiner, industrivaskemaskiner, isterning maskiner, dejrører, gastro tilbehør og tilbehør. Og selvfølgelig et komplet sortiment mht reservedele.

Vi sender også til Norge og Sverige. Som nordmand, kan du købe reservedeler til hvitevarer her. Svenskere kan købe reservdelar till vitvaror her.